Jaunumi un pasākumi
Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

MEISTARKLASE: VEGĀNĀ KONDITOREJA
2023. gada 21. Septembris
Iespēja iegūt praktiskas zināšanas, kā pagatavot vegānus desertus no izejvielām, kas nesatur dzīvnieku valsts produktus. Meistarklasi vadīs GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko.

Meistarklase: PASAULES TENDENCES UN INOVĀCIJAS KONDITOREJĀ
2023. gada 12. Janvāris

Meistarklase "Ēdienu un dzērienu saderība"
2022. gada 21. Novembris

Meistarklase: vegāniskā konditoreja
2022. gada 16. Novembris

Radi svētku dāvanas pats
2022. gada 14. Novembris

Apmācības HoReCa nozares profesionāļiem
2022. gada 10. Novembris

Seminārs “Karstie kokteiļi: idejas, tendences un jaunas garšas”
2022. gada 5. Oktobris

GEMOSS Kulinārijas studija: telpu noma pasākumiem
2022. gada 13. Jūlijs